Onlineundervisning

Teknologien gør det i dag muligt at modtage klaverundervisning over et program som Skype. Dette er noget klaverundervisere fra hele verden har eksperimenteret med og som flere og flere indser er en rigtig god idé.

Det man får ved Skypeundervisning er en kæmpe tidsbesparelse, da man ikke behøver køre ud til læreren og man sidder ved sit eget instrument, så man på den måde ikke bliver hæmmet af at skulle spille på et andet klaver. Prisen ligger også lavere end normal undervisning, hvilket skyldes den selvfølgelig lidt lavere auditive og visuelle kvalitet i forhold til at mødes rigtigt, og at eleven selv er nød til at skrive noter på noderne og printe tingene ud. Dette er dog ikke noget som kan stoppe dig fra at blive rigtig god til at spille klaver. Der er masser af eksempler på folk som er blevet fantastisk dygtige udelukkende ved at få coaching via. Skype.

Her er et billede, så du kan se hvordan det ser ud for dig når du får Skypeundervisning.

Hvad er vigtigt at tænke over for dig som elev?

Når du modtager undervisning over Skype, så kræver det at du har en forholdsvis stor skærm at se på derhjemme, så du tydeligt kan se klaveret når jeg spiller. Vil du investere i en rimelig fin mikrofon – evt. en usb mic, så vil det også være en god ting, men det er ikke en nødvendighed da mikrofonen i webcammet kan bruges også. Jeg vil gerne have dit webcam peger så jeg kan se dine fingre på tangenterne. – Hvis du har mulighed for det, så forsøg om du kan få både dig selv og hele klaviaturet med i billedet. Det er vigtigt at vi begge kan se og høre hinanden godt.

Kontakt os for en gratis prøvelektion på 30 minutter.

Læs mere her også

Prøv en gratis klaverlektion på 30 minutter