Om Klaverskolen

Klaverskolen er stiftet sommeren 2010 af tidligere musikstuderende fra Aalborg Universitet, Jesper Larsen. Jesper har studeret musikvidenskab og senere kandidat i audiodesign (CAND IT). Glæden ved at undervise og spille musik har givet lyst til at danne denne virksomhed. Jesper har spillet klaver i over 30 år og spillet de fleste genrer og stilarter. Foruden at studere musik, har Jesper været kapelmester til et par teaterforestillinger og spillet med i bands, incl. bigband. Har også spillet til fester, samt været akkompagnatør for mange musikere. Fritiden går også med at komponere musik og underholder til fester med konstellationen “Larsen duo” sammen med sangerinden Rikke Eeg Petersen.

Jesper forsøger hele tiden at forbedre sig selv og blive en bedre underviser. Det gør han ved at læse bøger om alt fra pædagogik, filosofi, personlig udvikling, musikhistorie, musikteori m.m., samt deltager i forskellige kurser. Foruden dette, så øver Jesper sig hver dag på at blive en bedre pianist.

Klaverskolen er kommet på Youtube, hvilket er en service, så De kan høre Klaverskolens underviser spille klaver og se videoer af de bedste professionelle pianister/optrædener nogensinde (se foretrukne). Senere kan der evt. komme videoer af Klaverskolens elever. Gå ind på http://www.youtube.com/user/Klaverskolen

 

Målsætning og værdier

Målet for Klaverskolen er at gøre Klaverundervisning sjovere end nogensinde. Det skal være en glæde for eleven at gå hen til instrumentet og spille og derfor betræber vi os på at forbedre os hele tiden.

Målet er at skabe en virksomhed som hjælper børn og voksne godt i gang med klaverspil. Der er planer om en website med undervisningsvideoer. Klaverspil er så meget mere end at trykke nogle tangenter ned, det er personlig udvikling. Mange af de principper som undervises i, kan overføres til andre aspekter i livet – f.eks. tålmodighed og selvdisciplin.