Nye artikler på Klaverskolen.dk

Efter at have holdt en lang pause med artikelskrivningen, så vil jeg bestemt gerne i gang igen. Årsagen er at jeg havde brug for en pause til at reflektere og tænke over hvordan jeg kunne forbedre artiklerne fremadrettet. Har tænkt over hvad det er jeg finder vigtigt at skrive om, og vil her komme med nogle af de emner jeg tænker kunne være interessante. Du må meget gerne kommentere om du selv finder dem relevante, og hvad du evt. selv synes kunne være interessant jeg skrev om.

 • Undervisningsmetoder
 • Klaverbøger
 • Boganbefalinger
 • Elevers fremgang
 • Udfordringer ved at spille klaver
 • Klaverøvning
 • Forbedringer hos Klaverskolen
 • Om det at optræde (performance)
 • Klassisk versus rytmisk musik
 • Improvisation
 • Gode videoer på YouTube

Dette er nogle af de emner som jeg selv tænker kunne være spændende at skrive om.

Jeg håber du har lyst til at følge med.

Jeg vil bestræbe mig på at skrive 1 artikel på siden her hver anden uge. Den første artikel kommer op lørdag d. 12. oktober.

 

Bedste hilsner

Jesper Larsen

skriv en kommentar