Velkommen til den nye klaverskolen.dk

Klaverskolen kan med stor glæde byde velkommen til en helt ny hjemmeside, som har et anderledes og mere moderne udseende end den tidligere.

Der er nu kommet et galleri hvor man kan se billeder eller videoer af elever som spiller klaver, så man kan se hvem jeg underviser og hvad de kan spille med videoerne.

Foruden det er der kommet denne blog, hvor jeg vil skrive forskellige artikler om klaverundervisning, klaverspil, interessante psykologiske aspekter m.m. hvad jeg nu end finder på – så længe det kan relateres til klaverspil og undervisning så vil jeg komme frem med mine tanker om det. Det er også muligt som læser, at kommentere på disse artikler hvis man ønsker.

De 3 undervisningsformer jeg tilbyder er: Sæsonundervisning, Skype og Klippekort og dette er der kommet meget mere fokus på end tidligere. Ydermere har jeg valgt at droppe at køre ud til elever i fremtiden og vil i stedet benytte mig af Skypeundervisning som kompensation for dette. De elever som jeg kører ud til nu og har været loyale hos mig i en længere periode vil stadigvæk have den fordel at jeg kører ud til dem, hvorpå nye elever vil blive tilbudt Skypeundervisning såfremt de ønsker undervisning i eget hjem.

Alt i alt er hjemmesiden blevet pænere og der er de funktioner som er nødvendige. Har du nogen spørgsmål vedr. den nye hjemmeside er du naturligvis velkommen til at kontakte mig.

Tak for din støtte.
Venlig hilsen
Jesper Larsen

skriv en kommentar