Onlineundervisning Er Fremtiden

Kan du forestille dig hvor fantastisk det må være at modtage god undervisning i sit eget hjem, uden at skulle bruge tid på at køre, sidde fast i en kø og så samtidig til en billigere pris? – Det lyder ret godt synes du ikke? – Vi mener det er fremtiden inden for undervisning, at man kan modtage det hjemme hos sig selv.

Alt du har brug for er et webcam og en mikrofon, samt et stativ hvor du kan placere det så at det vil se ud som om din lærer sidder ved siden af dig og har overblik over alle tangenter. Jeg forventer ikke at du har det mest moderne udstyr, men bare at webcam og mikrofon er rimelig nyt og af en rimelig kvalitet, så burde alt gå. Husk, at det vil være en ulempe for dig hvis klaverlæreren ikke hører og ser dig tydeligt – hvilket er derfor du bør investere lidt i godt udstyr.

Hvad vi hos Klaverskolen har bestræbt os på, er at gøre Online klaverundervisning endnu bedre som nævnt i forrige artikel, hvilket der er kommet god respons på fra medier som Facebook, Instagram og YouTube. Jeg håber meget på at flere har lyst til at modtage undervisningen online i fremtiden.

En stor fordel er at eleven har det konstante overblik over klaviaturet og kan se præcis hvad der foregår. Læreren kan sågar optage lektionen og sende det til eleven såfremt vedkommende ønsker det.

Selvfølgelig er der også ulemper ved Online, da det er klart det aldrig kan være lige så godt som at være sammen fysisk. F.eks. kan internetforbindelsen ind i mellem drille, samt det ikke altid er let at høre lyden ordentligt. Dog skal vi huske på, at dette er noget som hele tiden bliver bedre med den teknologiske udvikling, og det er i dag så godt at det ikke sker ret tit. Hvad skal siges er, at det er vigtigt internetforbindelsen ikke bliver belastet med at man laver downloads og mange i huset bruger det under selve undervisningen, da det vil belaste netværket og derved komme forstyrrelser.

Mange klaverlærere over hele verden bruger Skype som undervisningsform, og de fleste er enige om er det er over 90% lige så effektivt som at mødes rigtigt – ja faktisk foretrækker mange den undervisningsform frem for det at mødes rigtigt. – Faktisk har nogle klaverlærere flere elever over Skype end ved at mødes rigtigt.

Husk du kan prøve denne undervisningsform helt uforpligtende og gratis hos Klaverskolen. Både børn og voksne kan få undervisning over Skype, dog vil vi foretrække at børn er fra omkring 12 år og op, da der måske ellers skal en voksen til at hjælpe.

skriv en kommentar